Anslut dig till oss

Mode

Mode för män 2022: Vi listar de hetaste tipsen

Publicerad

Mode för herrar 2022

Nedan listar vi de absolut bästa modetipsen för herrar under 2022:

Stick ut från mängden.

Stick ut från mängden.

Grått och beige såg ut att vara något som hörde till det förflutna när säsongen visades på modeevenemang förra hösten. Välj ljusa, överdimensionerade tees från Moschino eller en klassiker från Casablanca för att hålla din look sofistikerad.

Shorts (särskilt överdimensionerade) gör en comeback.

Shorts (särskilt överdimensionerade) gör en comeback.

Efter att ”fem tum kortregeln” blev ett snack på bland annat TikTok kan vi förvänta oss att få se fler böljande shorts från de stora modeföretagen, och de så kallade ”Bermuda shorts” kommer att bli oerhört framträdande igen.

En modern tolkning av en klassisk elegant look.

Jackan, byxorna och överdelen. Vänd alla traditionella kläder på huvudet. Det klädda modet den här säsongen är fullt av oväntade utsmyckningar, stora axlar, korta ärmar och magrutor. För en mer avslappnad stil bär du den med en t-shirt och skor.

Stora, lätta skjortor i den här designen.

För att uttrycka det milt verkar den här sommaren handla om den överdimensionerade looken. Även skjortor kan med fördel göras större och tunnare om så önskas. När vädret blir varmt kommer du att vara glad att du köpte den här skjortan eftersom den hjälper till att hålla det lite bekvämare.

Fest kläder

Tycker du om att stå i rampljuset? Varför inte ta på dig några kläder? Allt är okej nu. Du kommer att känna dig hemma i en polerad jacka parat med en mer avslappnad nedredel. I sommar handlar allt om glitter, guldtoner och matchande outfits med semestertema.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skönhet

Louis Vuitton designern död vid 41 års ålder

Publicerad

Genom

Bild på Virgil

Den inflytelserika Louis Vuitton-designern Virgil Abloh har avlidit 41 år gammal efter en kamp mot cancer.

Designern, som hade arbetat som konstnärlig ledare för män på Louis Vuitton sedan 2018, hade kämpat mot sjukdomen privat i flera år, meddelade det franska modekonglomeratet LVMH på söndagen.

Han är också grundare av modemärket Off White.

Han är också grundare av modemärket Off White.

LVMH sade i ett uttalande: ”LVMH, Louis Vuitton och Off White är förkrossade över att meddela att Virgil Abloh gick bort söndagen den 28 november i cancer, som han hade kämpat mot privat i flera år.”

Den amerikanske designern blev först känd som rapparen Kanye Wests creative director men blev senare historisk som den första afroamerikanen att leda det franska lyxmärket Louis Vuitton.

Han fick diagnosen hjärtangiosarkom – en sällsynt, aggressiv form av cancer 2019, har det avslöjats.

Gigi Hadid och Justin Timberlake var bland dem som hyllade honom på söndagskvällen.

Supermodellen Hadid delade en rad bilder på dem tillsammans och skrev: ”Jag är förkrossad över förlusten av min kära vän, och en vän till världen, Virgil Abloh. Han var 1 av 1.”

Fortsätt läsa
Annonsering

Kontakta oss!

Trendar

Copyright © 2022 Direktnyheter.se