Anslut dig till oss

Kändisar

Hur gammal är Eva Rydberg?

Publicerad

Eva Rydberg, comédienne extraordinaire, har verkligen uppnått en aktningsvärd ålder. Samtidigt är hon lika ung som någonsin förr, om man ser till hennes magnifika framträdanden på scenen. Eva Rydberg Fredriksdal 2022 lär vara en upplevelse den som ser det sällan glömmer. Still going strong, Eva Rydberg. Peruk eller ej.

“Hur gammal är Eva Rydberg” är en fråga vars svar varierar med tiden. Säkert är dock, att Eva Rydberg är född 1943. År 2022 är hon med andra ord 79 år, så den som vill vara med om ett hejdundrandes 80-årskalas kan alltså ställa in siktet på 2023. Det är också samma år som Eva Rydberg Fredriksdal blir historia, eftersom Rydberg gör sin sista säsong på teatern i Fredriksdal då. Ändå mycket väl godkänt att vara prunkande scenartist till de jämna 80. 

Eva Rydberg sjuk?

2019 var knappast hälsans år för någon av oss medborgare i världen. Coronapandemin hade visserligen ett tag kvar till sin fullskaliga explosion, men många misstänker att den sjukdom de drabbades av under året faktiskt var obekräftad corona. Det gäller i alla fall Eva Rydberg, sjuk som hon var under året. I december 2019 bröt sjukdom ut, som skulle pågå under större delen av 2020. Eva Rydberg var verkligen jättesjuk, men kom på benen igen och kunde börja showa på scenen igen. 

Svaret alla väntar på – Eva Rydberg hur lång är hon?

Förutom “Hur gammal är Eva Rydberg” är “Eva Rydberg, hur lång är hon egentligen?” något många undrar över när de tänker på fru Rydberg. Svaret är självklart. Eva Rydberg är lång nog att vara ståtlig, särskilt i de höga klackar hon gärna ränner runt i på scenen. Hon är betydligt längre än många av sina manliga skådespelarkollegor, och hennes stora publik anser att hon bär upp både sin längd och hela scenen med den äran.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Annonsering

Kontakta oss!

Trendar

Copyright © 2022 Direktnyheter.se