Mode

Mode för män 2022: Vi listar de hetaste tipsen

Publicerad

Nedan listar vi de absolut bästa modetipsen för herrar under 2022:

Stick ut från mängden.

Grått och beige såg ut att vara något som hörde till det förflutna när säsongen visades på modeevenemang förra hösten. Välj ljusa, överdimensionerade tees från Moschino eller en klassiker från Casablanca för att hålla din look sofistikerad.

Shorts (särskilt överdimensionerade) gör en comeback.

Efter att ”fem tum kortregeln” blev ett snack på bland annat TikTok kan vi förvänta oss att få se fler böljande shorts från de stora modeföretagen, och de så kallade ”Bermuda shorts” kommer att bli oerhört framträdande igen.

En modern tolkning av en klassisk elegant look.

Jackan, byxorna och överdelen. Vänd alla traditionella kläder på huvudet. Det klädda modet den här säsongen är fullt av oväntade utsmyckningar, stora axlar, korta ärmar och magrutor. För en mer avslappnad stil bär du den med en t-shirt och skor.

Stora, lätta skjortor i den här designen.

För att uttrycka det milt verkar den här sommaren handla om den överdimensionerade looken. Även skjortor kan med fördel göras större och tunnare om så önskas. När vädret blir varmt kommer du att vara glad att du köpte den här skjortan eftersom den hjälper till att hålla det lite bekvämare.

Fest kläder

Tycker du om att stå i rampljuset? Varför inte ta på dig några kläder? Allt är okej nu. Du kommer att känna dig hemma i en polerad jacka parat med en mer avslappnad nedredel. I sommar handlar allt om glitter, guldtoner och matchande outfits med semestertema.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Trendar

Exit mobile version