Underhållning

Allt om den ökände Olof K Gustafsson

Publicerad

Det finns många som undrar ”vem är Olof K Gustafsson”, någonting vi kommer att svara på i den här artikeln. Den blott 29-åriga mannen är entreprenör och för närvarande är han chef över Escobar Inc.

Många är sökningarna som görs på Olof K Gustafsson Flashback och där finns bland annat en tråd med skvaller om mannen. Söker du däremot på Olof K Gustafsson Wikipedia får du inte mycket information.

Dock behöver du inte söka efter information om Gustafsson längre, eftersom du i den här artikeln lär dig precis allt som är värt att veta om honom.

Olof K Gustafsson och Escobar Inc

Den kända knarkbaronen Pablo Escobar är kanske någon du hört talas om innan. Hans bror äger ett företag vid namn Escobar Inc där Olof är VD sedan 2014.

Företaget har som uppgift att förvalta Pablo Escobars varumärke. Det finns inga uppgifter om omsättning och antal anställda i företaget, som för övrigt är registrerat i Puerto Rico.

Det råder skilda meningar om huruvida Olof är en mytoman eller om han verkligen är en framgångsrik entreprenör. Söker du på Olof K Gustafsson net worth anges det av flera källor att summan ligger på 48 miljoner dollar. I Sverige har dock Olof K Gustafsson ingen förmögenhet utan är istället nolltaxerad.

Mycket omskriven i media

Det finns mycket att läsa gällande Olof i media och nyligen har SVT lanserat en dokumentär om mannen. Där kan du höra en del svar på frågor om mannen som kallats mytoman av så många.

Du kan också höra Olof K Gustafsson fru vid namn Svetlana, som han har bott i Dubai med. Innan 2020 var det inte många som ens visste vem den här mannen var, men efter en intervju och även skitsnack om kända personligheter vet de flesta nu vem Olof är.

Förra året stängdes Olofs konton på Instagram och TikTok ner då han pratat positivt om prostitution till en sextonåring. Dessutom har han pratat illa om personer som Jan Emanuel Johansson och Joakim ”Jockiboi” Lundell. Han har gått på Lundell även på sin Twitter, vilket är den plattform där Olof är allra mest aktiv.

En ifrågasatt person

Faktum är att Gustafsson är väldigt ifrågasatt och många kallar honom lögnare. Som 17-åring var han dock väldigt framgångsrik och drev fyra stycken företag. Ett av dem var ett förlag som gav ut tecknade serier likt Simpsons. I dokumentären om honom får du följa Olof under sin tid där han bor i Dubai och även när han återvänder till sitt föräldrahem på Ekerö.

Det sägs också att Trump Tower 63a Olof K Gustafsson var en match förr, Olof har alltså bott där. Dessutom har kryptovalutor också varit aktuellt i den mytomspunna svenskens live. Olof K Gustafsson Bitcoin, eller rättare sagt Dietbitcoin, var en dröm som snabbt dog ut. Några dagar var den tillgänglig på Cointiger, en kryptobörs i Singapore.

Om du vill veta mer från Olof K Gustafsson själv genom att höra honom berätta om sitt liv rekommenderar vi att du tar en titt på dokumentären. Den har mycket intressant att bjuda på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Trendar

Exit mobile version