Underhållning

Filmtips: Spectre (2015)

Publicerad

Det fanns flera anledningar till att Spectre inte lyckades leva upp till den fantastiska första teasern, men en av de viktigaste var att den var en besvikelse över hela linjen. Även om förutsättningen för filmen inte avslöjas i klippet, så är Ernst Stavro Blofeld, Blofelds ärkefiende från Sean Connery-filmerna, den fiende som James Bond kommer att slåss mot.

För första gången ser vi Mr White uppenbart rädd. Hans vanliga självsäkra självförtroende har försvunnit, och den fara som lurar framför oss har skrämt honom. White säger till Bond: ”Du dansar i vinden, mr Bond”, samtidigt som han visar honom en ring med Spectres insignier. Det är en fantastisk replik och en fantastisk tid. När det kommer till det verkliga hotet: Spectre själv, med Blofelds skugga som sitter på dess bord, klipper videon omedelbart till det.

Trailern lovade något absolut spektakulärt med det sätt på vilket den visade upp en berömd skurks återkomst, den långsamma och noggranna kompositionen och den avslutande bilden. Trots hur den slutade är denna video ett under att titta på oavsett hur besviken slutresultatet kan ha varit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Trendar

Exit mobile version